ERZURUM / AŞKALE - Koçak ortaokulu

Koçak ortaokulu

İstasyon Mah. Aşkale / ERZURUM
Vizyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, ülkesini seven bilime ve gelişmeye açık, hoşgörülü, çevresiyle uyumlu, ailesine bağlı ve büyüklerine saygılı, hayata ait temel becerilere sahip, bilgiyi davranışa dönüştürebilen bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Geçmiş ve geleceği birlikte ele alan bir yaklaşım içerisinde öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılamak, eğitimin temel ilkelerine uygun, hayata dönük hedefleri gerçekleştirme yolunda samimi ve fedakâr bir şekilde takım çalışması yapmaktır.
Başarılar
2010 - 2011 Eğitim Öğretim yılında Voleybol branşında erkek Voleybol takımımız ilçede 3. olurken kız Voleybol takımımız ise ilçede 2. olmuştur. 2009-2010 Eğitim Öğretim yılında ilimizde düzenlenen 1. kademe bilgi yarışmasında ilçede 1. il genelinde ise 4. olmuştur. Ayrıca okulumuzun 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Bocce ve Dart il birinciliği bulunmaktadır.
İstasyon Mah. Tugay Cad.
İstasyon Mah.